Ubahsuai & Menyiapkan Pejabat Baharu Perbadanan Ketua Menteri Melaka

 

jata melaka

PERBADANAN KETUA MENTERI MELAKA (CMI)


KENYATAAN TENDER


Tender ini dipelawa kepada Kontraktor-kontraktor yang berdaftar dengan Pusat Khidmat Kontraktor (PKK) & Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (LPIPM/CIDB) dalam Gred, Kategori & Pengkhususan yang berkaitan serta masih dibenarkan membuat tawaran bagi kerja berikut:

 

BUTIR-BUTIR TAWARAN

HARGA DOKUMEN TAWARAN

TAMPAT & TARIKH DOKUMEN DIJUAL

SYARAT PENDAFTARAN

TARIKH & TEMPAT PENERANGAN KERJA/TAPAK

TARIKH TENDER DITUTUP

CADANGAN UBAHSUAI & MENYIAPKAN PEJABAT BAHARU PERBADANAN KETUA MENTERI MELAKA (CMI) DI BLOK A, RUMAH MEDIA MELAKA.

RM250.00 (TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN)

KAUNTER CMI, ARAS BAWAH, MENARA MITC, JLN KONVENSYEN, KOMPLEKS MITC, 75450 MELAKA. RABU, 17 MAC 2021 HINGGA RABU, 7 APRIL 2021 PADA WAKTU PEJABAT.

TERBUKA BUMIPUTERA GRED G4, KATEGORI B04 & B07, PENGKHUSUSAN M01, M02, E04

RABU, 17 MAC 2021 JAM 10.00 PAGI. BERKUMPUL DI HADAPAN BANGUNAN RUMAH MEDIA MELAKA. LAWATAN TAPAK: DIWAJIBKAN. HANYA PENAMA YANG TERCATAT DI DALAM SIJIL PERAKUAN PENDAFTARAN KONTRAKTOR (PPK) & SIJIL PEROLEHAN KERJA KERAJAAN (SPKK) YANG DIBENARKAN MENGHADIRI LAWATAN TAPAK. KONTRAKTOR/SYARIKAT TIDAK BOLEH MEWAKILKAN SELAIN DARIPADA PENAMA.

RABU, 7 APRIL 2021

PADA ATAU SEBELUM JAM 12 TENGAHARI. TENDER YANG LEWAT DITERIMA TIDAK AKAN DILAYAN.

 

Dokumen Meja Tawaran boleh disemak di Pejabat CMI, Aras Bawah, Menara MITC, Jalan Konvensyen, MITC 75450 Melaka pada waktu pejabat bermula 17 Mac 2021. Bayaran Dokumen Tawaran hendaklah dibuat dalam bentuk Draf Bank @ Kiriman Wang Pos di atas nama Perbadanan Ketua Menteri Melaka (bayaran ini tidak akan dikembalikan). Kontraktor dikehendaki membawa Perakuan Sijil Pendaftaran Asal Pusat Khidmat Kontraktor (PKK) & Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan (CIDB) yang sah & 1 salinan semasa membeli Dokumen Tender. Wakil yang hadir bagi tujuan pembelian Dokumen Tender ini mestilah mempunyai Surat Kuasa yang sah jika pemilik mewakilkannya. Dokumen Tawaran yang telah lengkap diisi hendaklah dimasukkan kedalam sampul surat bermetri & hendaklah dihantar secara Serahan Tangan & Dimasukkan ke dalam Peti Tawaran yang beralamat di: PERBADANAN KETUA MENTERI MELAKA (CMI) Aras Bawah, Menara MITC, Jalan Konvensyen, Kompleks MITC, 75450 Ayer Keroh, Melaka.

 

 

X

Right Click

No right click